Eğitim Öğretim İle İlgili Belgeler > Soru Bankası Test Soruları > İngilizce Dersi İle İlgili Test Soruları Soru Bankası

İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ DENEME SINAVI (1) (PRACTİCE EXAM) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI SORU BANKASI)

 

1-The store detective saw the woman steal two candies and stopped her as she was leaving the shop, but even so, she tried to…………. that she had taken anything.

A) confess                     B) refuse

C) reject                         D) deny                 E) protest

 

2-Bullying is a terrible problem at that school. Some of the older boys take money from the younger ones and …….. to hurt them if they tell anyone.

A)warn                            B) accuse

C) threaten                    D) insist                                E) admit

 

3-I need to buy some brown…….. so that I can give my shoes a good shine.

A) dough                        B) polish

C) glue                           D) paint                 E) bleach

 

4-Though eight states in the US have more people, New Jersey's small size and relatively large population make it the most……..populated state in the country.

A) densely                      B) widely

C) extensively                D) largely                              E) seriously

 

5-Please use the milk……….because it's nearly finished and we won't be able to get any more until tomorrow.

A)hardly                          B)generously

C)sparingly    D)thinly                  E) apparently

 

6-My sister told me that she thought my new haircut was unusual, which I think was probably just a………way of saying that she really didn't like it.

A) frank                           B) sensible

C) harsh                         D) virtual                               E) tactful

 

7-………the difficulty of the exam our teacher gave yesterday, the whole class managed to pass.

A) Although    B) Despite (bilgi yelpazesi.net)

C) Whereas   D) However                                      E) Owing to

 

8-In my opinion, dentists have the worst job in the world, ……….how much they earn.

A)even if                         B)as though

C) nevertheless            D) no matter         E) moreover

 

9-If you haven't made a reservation, I advise you to arrive quite early; ……….., you won't be able to get a table.

A)provided      B) besides

C)otherwise   D) In case                            E) therefore

 

10-Electronic calculators are used to save time and to reduce the chance of making mistakes, and are found……. people deal with numbers frequently.

A)whatever     B) whichever

C) wherever   D) however           E) whoever

 

11- Penny spends a lot of money……….. clothes and looks fantastic………. everything she wears.

A)for/with        B) with/out of

C) at/for                          D) on/in                                 E) about/on

 

12- Yesterday, Frank made an appointment………….his lawyer…………. three o'clock on Tuesday.

A)from / around             B) about / on

C) by / at                         D) to / by                               E) with / for

 

13-This is the street with the cheap hotels, ………was mentioned in the guidebook.

A) which                         B) that

C) whose                       D) when                                E) where

 

14-Barbara leads………a simple life………she lives on very little money.

A) the same/as             B) such/that

C) rather/than                D) as/as                               E) so/that

 

15-There is nothing in the world that I find……….lying in bed and reading a book.

A)as relaxing as           B)the most relaxing

C)more relaxed than   D)so relaxed that                E)very relaxing

 

16- My sister's shoes aren't big enough for………., so I can't borrow……….. .

A)mine/hers   B) I/their

C) my/theirs   D) myself/her       E) me/them

 

17-She's never eaten fish in her life, ……………. .

A)but her husband is

B)and her husband is too

C)and nor has her husband

D)and so has her husband

E)but her husband will have

 

18-Although he doesn't particularly like it, my brother doesn't mind……….the table for dinner, but he really dislikes……….it up afterwards.

A)lay / to have cleaned

B)laying / cleaning

C)to lay / having cleaned

D)being laid / to clean

E)to have laid / cleaned

 

19-We spent hours looking for……….hotel that wasn't fully booked, and finally ended up at…………Royal.

A) the/-                            B) any/some

C) some/-                      D) a/the                 E) the/the

 

20-Two months ago, I thought the builders………..never……..the job, but now it looks as if the house win be completed by spring.

A)would/finish               B)had/finished

C)were/finishing           D)will/finish          E)have/finished

 

21-Last night's council meeting………when angry protesters……..tomatoes at the council members.

A)disrupted/were thrown

B)was disrupted/threw

C)had been disrupted/would throw

D)has been disrupted/have been throwing

E)disrupted/were throwing

 

22- Jane………..for the company much longer, because she………in her resignation already.

A)doesn't work/will hand

B)didn't work/was being handed

C)isn't working/was handed

D)won't be working/has handed

E)won't work/was handing

 

23-Try to finish your letter before I……….so that l………. it on my way to the shops.

A)left/will post

B)will have left/should post

C)will leave/post

D)have left/will have posted

E)leave/can post

 

24-When I……..from him after several weeks, I……….to get worried.

A)didn't hear/am beginning

B)won't hear/will begin

C)haven't heard/will have begun

D)hadn't heard/began

E)don't hear/have begun

 

25-I wish I………..what to get Dad for Christmas. It's so difficult to buy a present for him!

A)have known               B)can know

C) knew                          D) will know         E) would know

 

Find the best completion

26- If the' rain hadn't stopped……….. .

A)the river would have flooded its banks

B)the tennis match has been cancelled

C)I wouldn't have taken an umbrella

D)it had rained heavily for almost a week

E)I will still be staying at home on New Year's Eve

 

27- Having never been out of England, ……………. .

A)Indonesia was a very confusing place for Richard

B)seeing new places and experiencing new things will have been exciting

C)it was a place that he had never had the courage to visit

D)Tom found everything about India to be completely overwhelming

E)it'd never been the thing that he most wanted to do though

 

28-What is impossible to forgive is………….. .

A)whether he'll telephone us during his stay there or not

B)his ingratitude after all that we have done for him (bilgi yelpazesi.net)

C)she should have married him after she'd got to know him better

D)even if you do apologise, it won't make any difference

E)I don't understand why she did something so insensitive

 

29-………….since it'll be dark when they arrive..

A)They won't be here until 9

B)Let's leave the outside lights on

C)There's no moon tonight

D)They're not travelling by train this time

E) They can't have got lost in town

 

30- Before Maria starts university, ………….. .

A)she decided to have a holiday first

B)her father seems to be very proud of her success

C)she didn't expect to find a well-paid job

D)she had to pass the entrance exams

E)her family will give a small party for her

 

Cevap Anahtarı:

 

1.D   2.C         3.B          4.A          5.C         6.E          7.B          8.D         9.C         10.C

11.D 12.E       13.A        14.B       15.A

16.E 17.C       18.B       19.D       20.A

21.B 22.D       23.E       24.D       25.C       28.A        27.D       28.B       29.B       30.E

 


“İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI”
SAYFASINA GERİ DÖNMEK İÇİN

>>>TIKLAYIN<<<


“İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ KONU ANLATIMLAR” SAYFASINI GÖRMEK İSTERSENİZ

>>>TIKLAYIN<<<


“İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ YAZILI SORULARI” SAYFASINI GÖRMEK İSTERSENİZ

>>>TIKLAYIN<<<

Yorumlar (1)

.

>Yazan: çilem
>Yorum:
çoook begendim insallah sinawdan 100 alirim !!! .

>>>YORUM YAZ<<<

Adınız:
Yorumunuz:


Yorumunuzda Silmek istediğiniz kelime veya cümle varsa kelimeyi fare ile seçin delete tuşuna basın....

 




OOO! BU YAZILAR DA ÇOK BEĞENİLMİŞ BİR GÖZ AT!!!


<<<TELİF HAKKI KONUSU (ALTTAKİ KAYAN YAZI) LÜTFEN OKUYUNUZ !.>>>

...Degerli Ziyaretçilerimiz... Sitemizde sizler için hazirladigimiz binlerce yazi bulunmaktadir... Hassas davranmamiza karsin gözümüzden kaçan bazi yazilar telif hakkiyla korunuyor olabilir... Telif Hakkiyla korunan yazilarla karsilasirsaniz (KAYNAK GÖSTERMENIZ SARTIYLA) yazilarin altindaki YORUM YAZ kismina bildirmenizi rica ederiz... Bu tür yazilar derhal siteden kaldirilacaktir... Saygilarimizla ... Bilgiyelpazesi Ekibi...

Eğitim Öğretim Tüm Konular
Tiyatro Oyunları, Skeçler, Piyesler
Çocuk Şarkıları - Şarkı Sözleri
Kitap Özetleri
Belirli Gün ve Haftalar Tüm Belgeler
Konu Anlatımlı Dersler
İlahiler, İlahi Sözleri
Türküler, Türkü Sözleri, Türkülerimiz
Rehberlik Köşesi Belgeler, Araştırmalar, Yazılar
Roman Özetleri
Soru Bankası, Test Soruları
Yazarların, Şairlerin Hayatı, Eserleri / Kitapları, Edebi Kişilikleri
Yazılı Soruları - Yazılı Arşivi
Atasözleri ve Özellikleri
Belirli Gün ve Haftalar Tüm Belgeler
Coğrafya Dersi Konu Anlatımlar - Testler - Yazılılar
Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Dersi Yazılılar, Testler
Çeşitli Yazılar, Oradan Buradan
Çocuk Eğitimi
Çocuk Oyunları, Oyunlar
Çocuk Şarkıları - Şarkı Sözleri
Dede Korkut Hikayeleri, Özetleri, Özellikleri
Destan, Destanlarımız Ve Özellikleri
Dil İle Kültür Arasındaki İlişki, Dil Nedir, Kültür Nedir
Edebiyat Dersi Konu Anlatımlar - Test - Yazılı Soruları
Eğitim Bilimleri Dersi Konu Anlatımlar - Test Soruları
Enler Bölüm Bölüm
Fen Bilimleri Dersi Konu Anlatımlar - Testler - Yazılılar
Gelişim Ve Öğrenme Psikolojisi Dersi Konu Anlatımlar, Testler
Güzel Sözlerden Seçmeler, Özdeyişler, Vecizeler
Hazır Cevaplar
Hikayelerden Seçmeler
İllerimiz Ve İlçelerimiz Özellikleri Türkiye Tanıtımı
İlginç Ve Eğlenceli Bilgiler
İlkler Bölüm Bölüm
İngilizce Dersi Konu Anlatımlar - Test - Yazılı Soruları
İnkılap Tarihi Dersi Konu Anlatımlar - Testler - Yazılılar
İsimler Ve Anlamları
Karne Bilgileri Öğretmen Görüşü Örnekleri
Kitap Özetleri
Konu Anlatımlı Dersler
Maniler, Manilerimiz
Masallardan Seçmeler
Matematik Dersi Konu Anlatımlar - Test - Yazılı Soruları
Meslek Tanıtımları, Meslek Seçimi, Özellikleri
Mesnevi'den Hikayeler
Muhasebe Dersi Konu Anlatımlar - Test - Yazılı Soruları
Ninni Ninni Ninniler, Ninnilerden Seçmeler
Pratik Bilgiler
Rehberlik Köşesi Belgeler, Araştırmalar, Yazılar
Roman Özetleri
Sayışmaca - Sayışmacalar, Sayışmacalardan Seçmeler
Sizin Gönderdikleriniz
Soru Bankası, Test Soruları
Sözlük Türkçe - İngilizce - Almanca
Şiir Koleksiyonu - Seçme Güzel Şiirler
Tarih Dersi Konu Anlatımlar - Test - Yazılı Soruları
TC İnkılap Tarihi Dersi Konu Anlatımlar - Testler - Yazılılar
Tekerleme - Tekerlemeler, Tekerlemelerden Seçmeler
Tiyatro Oyunları, Skeçler , Piyesler
Türkçe Dersi Konu Anlatımlar - Test Soruları
Türküler, Türkü Sözleri, Türkülerimiz
Uluslararası İlişkiler Ve Politika Konu Anlatımlar
Vatandaşlık, Anayasa, İnsan Hakları Konu Anlatımlar - Testler - Yazılılar
Yazarların, Şairlerin Hayatı, Eserleri / Kitapları, Edebi Kişilikleri
Yazılı Soruları - Yazılı Arşivi  
Devamını Göster >>>

EĞİTİM ÖĞRETİM TÜM BİLGİLER

Konu Anlatımlı Dersler
Soru Bankası Testler
Yazılı Soruları Arşiv
Tiyatrolar,Skeç,Piyesler
Roman - Kitap Özetleri
Belirli Gün ve Haftalar
Çocuk Şarkıları, Şarkı Sözleri
İlahiler, İlahi Sözleri
Atasözleri Hikayeleri Özellikleri
Yazar ve Şairlerin Hayatı
Destanlar Ve Özellikleri
Dil İle Kültür İlişkisi
Enler Bölüm Bölüm
Güzel Sözler, Özdeyişler
Hayatın İçinden Bilgiler
Hikayelerden Seçmeler
İl İlçe Türkiye Tanıtımı
İlginç Eğlenceli Bilgiler
İlkler Bölüm Bölüm
İsimler Ve Anlamları
Maniler Manilerimiz
Masallardan Seçmeler
Meslek Tanıtımları
Mesnevi'den Hikayeler
Ninni Ninni Ninniler
Pratik Bilgiler
Sayışmaca Sayışmacalar
Şiirler, Şiir Koleksiyonu
Tekerleme Tekerlemeler
Devamını Göster>>>
 

KONU ANLATIMLI DERS

Beden Eğit Konu Anlatım
Bilgi İletişim Konu Anlat.
Biyoloji Konu Anlatım
Coğrafya Konu Anlatım
Din Kültürü Anlatım
Edebiyat Konu Anlatım
Eğitim Bilimleri Anlatım
Felsefe Konu Anlatım
Fen Ve Tekno. Anlat
Gelişim Ve Öğrenme
İngilizce Konu Anlatım
İnkılap Tarihi Konu Anlat.
Matematik Konu Anlatım
Muhasebe Konu Anlatım
Osmanlı Tarihi Anlat.
Tarih Dersi Konu Anlatım
Türkçe Dersi Anlatım
Uluslararası İlişkiler
Vatandaşlık Ve Anayasa
  

YAZILI SORULARI ARŞİVİ

Biyoloji Dersi Yazılıları
Coğrafya Dersi Yazılıları
Dil Ve Anlatım Yazılıları
Din Kültürü Yazılıları
Edebiyat Dersi Yazılıları
Fen Bilimleri Yazılıları
Fizik Yazılıları
İngilizce Yazılıları
İnkılap Tarihi Yazılıları
Kimya Yazılıları
Matematik Dersi Yazılıları
Sosyal Bilgiler Yazılıları
Trafik Dersi Yazılıları
Türkçe Dersi Yazılıları
Vatandaşlık Yazılıları
  

SORU BANKALARI TESTLER

Coğrafya Soru Bankası
Din Kültür. Soru Bankası
Edebiyat Soru Bankası
Fen Ve Tek Soru Bankası
İngilizce Soru Bankası
İnkılap Tarihi Soru Bank
KPSS Soru Bankası
Matematik Soru Bankası
Sosyal Bil. Soru Bankası
Tarih Dersi Soru Bankası
Türkçe Soru Bankası
Vatandaşlık Soru Bankası
  

REHBERLİK KÖŞESİ

Ders Çalışma, Ödev Yap
İş Hayatı Başarısı
Kişisel Bedensel Gelişim
Meslek Tanıtımları
Okul Başarısı, Uyum
Okuma Alışkanlığı Kazan.
Öğretmenlik Mesleği
Sınavlara Hazırlık Rehber
Sinirini Engelle
  

BİLGİSAYAR OYUNLARI

Akıl Zeka Eğitici Oyunlar
Araba, Yarış Oyunları
Ateş Etme Oyunları
Beceri Yetenek Oyunları
Birleştirme Patlatma
Boyama Oyunları
Dövüş Oyunları
Futbol Oyunları
Giysi Giydirme Oyunları
Hedef Vurma
Komik Eğlenceli Oyunlar
Macera Oyunları
Mario Oyunları
Motosiklet Yarışı
Resim Yapma Oyunları
Savaş Oyunları
Silah Oyunlar
Tasarlama Oyunları
Yemek Yapma Oyunları
Devamını Göster>>>
  

YEMEK TARİFLERİ MUTFAK

Aperatifler Atıştırmalar
Balık Yemeği Tarifleri
Börekler Çörekler
Çorba Tarifleri
Dolma Tarifleri
Deniz Ürünü Tarifleri
Diyet Yemeği Tarifleri
Et Yemeği Tarifleri
Kebaplar Köfte Tarifleri
Kek Tarifleri
Komposto Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Pilav Tarifleri
Reçel Tarifleri
Salatalar, Garnitürler
Salçalar, Soslar
Sarma Tarifleri
Sebze Yemeği Tarifleri
Tatlılar, Tartlar, Turta
Tavuk Yemeği Tarifleri
Devamını Göster>>>
  

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN BİLGİLER

Hastalıklar, Çeşitleri
Sağlık Kısa Notlar
Sigara Zararları, Bırakma
Şifalı Bitkiler, Özellikleri
Şifalı Bitki Karışımları